Do konca travnja obnovit će se 1450 metara ceste od Mihanović Dola do Lepoglavca

Objavljeno: 02.03.2017. mladenmandic

Županijska uprava za ceste Krapinsko – zagorske županije započela je s radovima na sanaciji i presvlačenju županijske ceste na dionici Mihanović Dol – Lepoglavec u gradu Klanjcu, ukupne duljine 1450 metara, i to od raskršća s Državnom cestom 205 prije željezničke postaje, do ulaza u Poslovnu zonu Lepoglavec. Kako su nam rekli u Županijskim cestama, navedenim radovima obnovit će se habajući sloj kolnika i izvršiti proširenje na dijelu uz tvrtku Predionica.

Zatvaranja prometa neće biti

Izvođač radova na obavljanju rekonstrukcije je tvrtka Colas Hrvatska d.d. Varaždin, a vrijednost radova iznosi 870 tisuća kuna. Planirani završetak radova je krajem travnja. Radovi će se izvoditi uz naizmjenično propuštanje vozila slobodnim prometnim trakom, pa zatvaranja prometa na ovoj dionici neće biti.

Uređuje se i novi nogostup

Trasu ceste su ovih dana obišli i predstavnici investitora i izvođača radova, Zagorskog vodovoda i Zelenjak – plina, s gradonačelnikom Klanjca Zlatkom Brlekom i njegovim suradnicima, kako bi dogovorili izmjenu kompletne postojeće komunalne infrastrukture koja se trenutno nalazi ispod nogostupa. Riječ je o kanalizaciji, vodovodu, plinu i oborinskoj odvodnji. Duž dionice ceste koja se rekonstruira, uredit će se također i novi nogostup u dužini od oko 1100 metara.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba