DOĐITE I SLAVITE S NAMA

Only Friends & Family rasplesat će vas kao nitko do sad, a potom možete kući odnijeti i vrijedne nagrade – evo koje

Objavljeno: 16.02.2017. zagorjeinternational

Only Friends & Family, najveći disco i funk bend s ovih prostora će svojom svirkom uveličati drugi rođendan Zagorje Internationala, čija će se proslava održati sutra u krapinskom Ilir baru, s početkom u 22 sata. Svojim su svirkama već razmazili publiku diljem Zagorja i Zagreba, a odličnu zabavu u ritmu najvećih disco i funk hitova iz 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća, garantiraju i sutra.

Plesne vibracije i zabava

Inače, u radu benda je u proteklih 10 godina sudjelovalo preko 30 osoba, a danas bend aktivno čini 20-ak, uglavnom akademski obrazovanih glazbenika koji su prepoznali trend nostalgije za starim vremenima u svim generacijama, od generacije koja je svoju mladost i odrastanje proživjela uz disco glazbu ’70 & ’80, do mlađih generacija koje u retro disco glazbi prepoznaju dobre plesne vibracije i zabavu. Na pozornici ih najčešće bude devet ili deset, pa su osim odlične zvučne kulise, svakako i impresivna vizualna pojava.
Repertoar benda Only Friends & Family je pomno odabran među najvećim hitovima 70-ih i 80-ih godina i stilski obrađen, a prepoznatljivost zvuka se temelji na izvrsnoj brass sekciji, solo dionicama trube, saksofona, klavira ili gitare i u vrhunskim vokalnim izvedbama.
Na koncertima često gostuju i eminentni hrvatski glazbenici i vokalni solisti, a kao što smo već napisali, disco partyji u izvedbi benda “Only Friends & Family” česti su u popularnim klubovima Zagreba, ali i cijele Hrvatske. Disco glazba ponovno postaje “in”, što dokazuje sve veći broj i velika posjećenost “disco” evenata, pa tako i koncerata benda “Only Friends & Family”.

Aquae Vivae i Gubaševo Art

I ne zaboravite, sutra u Ilir baru, osim što ćete se moći dobro rasplesati, moći ćete osvojiti i vrijedne nagrade, koje su za vas osigurali Studio za ljepotu Gubaševo Art i Vodeni park Aquae Vivae Krapinske Toplice. Za sudjelovanje u nagradnoj igri dovoljno je da na svojem Facebook profilu podijelite naš event “Zagorje International Birthday Party” i označite svoj dolazak. Time automatski ulazite u bubanj za osvajanje vrijednih nagrada – po dvije ulaznice za kupanje u vodenom parku Aquae Vivae u kombinaciji s poklon bonovima Gubaševo Arta od tisuću, dvije tisuće i kao glavnom nagradom, poklon bonom vrijednim tri tisuće kuna. Izvlačenje nagrada bit će točno u ponoć.
Nije li to najbolja pozivnica da se vidimo u petak navečer u Ilir Baru? Pjevajte, plešite, zabavljajte se i slavite s nama, a potom otiđite kući s vrijednim nagradama! Vidimo se u petak u 22 sata u Ilir Baru u Krapini. P.S. Nemojte kasniti! 😉

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba