LJEKARNE ŠVALJEK

Sedam aktivnih nutrijenata najnovije generacije omogućuje vam da osjetite razliku u samo sedam dana

Objavljeno: 15.02.2017. zagorjeinternational

Suvremeni način života, pretežno sjedilački, nepravilno držanje, izostanak fizičkih aktivnosti i pretjerana tjelesna težina, samo su neki od čimbenika koji značajno utječu na stanje naših zglobova, tako da se problemi sa zglobovima javljaju i kod relativno mlađe populacije.

Posebna ponuda

Upravo zato, iznimno je važno što ranije početi s primjerenom i redovitom fizičkom aktivnošću, smanjiti tjelesnu težinu, ali i odabrati pravi dodatak prehrani.
Ljekarne Švaljek tijekom veljače za vas su pripremile posebnu ponudu – 15 posto popusta na kapsule Solgar® 7. Radi se o snažnoj inovativnoj formuli koja upotrebom najnovije tehnologije spaja bioaktivne nutrijente, koji je čine jedinstvenom na tržištu.
U samo jednoj kapsuli sadržano je sedam bioaktivnih nutrijenata, koji višestrukim mehanizmima ciljano djeluju na održavanje strukture zglobova i njihove normalne funkcije.
Solgar® 7 formulacija sadrži Ester-C®, ekstrakt smole indijskog tamjanovca (kao 5-Loxin® Advanced), ekstrakt korijena kurkume, UC-II® (nedenaturirani kolagen tipa II), ekstrakt kore bijele vrbe, ekstrakt korijena đumbira i mješavinu paprenih začina.

Sloboda pokreta

Ekstrakt smole indijskog tamjanovca (kao 5-Loxin® Advanced) sadrži 20% AKBA-e (3-O-acetil-11-keto-beta-tamjanska kiselina) i nehlapiva ulja iz smole, što povećava njezinu bioraspoloživost. Dvostruko jača koncentracija ovog snažnog spoja pridonosi normalnoj funkciji zglobova. Podupire stresom opterećene zglobove te omogućuje slobodu pokreta i gipkost. Ester-C® nekiseli oblik vitamina C koji se izrazito dobro podnosi, doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice i kostiju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba