ZI BIRTHDAY PARTY

Nezaboravni disco party uz Only Friends & Family i izvlačenje sretnih dobitnika rođendanske nagradne igre

Objavljeno: 14.02.2017. zagorjeinternational

Zagorje International slavi svoj drugi rođendan, a tim smo povodom za naše vjerne čitatelje pripremili zanimljivu nagradnu igru u kojoj možete osvojiti vrijedne nagrade naših partnera, salona “Gubaševo Art” i vodenog parka Aquae Vivae Krapinske Toplice. Također, zajedno s nama moći ćete slaviti i na velikom, nezaboravnom rođendanskom “Zagorje International Birthday Partyju” u Ilir Baru u Krapini.

Tri vrijedne nagrade

Rođendanski party održat će se ovog petka, a za sudjelovanje u nagradnoj igri dovoljno je da na svojem facebook profilu podijelite naš event “Zagorje International Birthday Party”, koji se nalazi na stranici Zagorje Internationala. Time automatski ulazite u bubanj za osvajanje naših triju vrijednih nagrada – po dvije ulaznice za kupanje u vodenom parku Aquae Vivae u kombinaciji s poklon bonovima Gubaševo Arta, vrijednih tri tisuće, dvije tisuće i tisuću kuna.
Ulaz na “Zagorje International Birthday Party” slobodan je za sve posjetitelje, a uvjet je da svoj dolazak potvrdite na facebooku, klikanjem na “dolazim” ili upisivanjem imena i prezimena u komentar. Od 22 sata, na nezaboravnoj proslavi rođendana, moći ćete uživati u nastupu najvećeg disco i funk benda s ovih prostora – Only Friends & Family.

Garancija dobre zabave

Najvećim hitovima 70-ih i 80-ih godina, prepoznatljivim zvukom koji se temelji na izvrsnoj brass sekciji, solo dionicama trube, saksofona, klavira ili gitare, te vrhunskim vokalnim izvedbama, Only Friends & Family garancija su dobre zabave, a svojom će vas svirkom zasigurno privući na plesni podij.
Točno u ponoć, održat će se izvlačenje triju sretnih dobitnika rođendanske nagradne igre. Vidimo se u Ilir Baru!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba