“PATKA” ILI ISTINA?

AKO MOŽE TRUMP…: Zoran Šprajc će se kandidirati za zagrebačkog gradonačelnika!

Objavljeno: 03.02.2017. zagorjeinternational

Kako ekskluzivno donosi portal Dnevno.hr, senzacionalna, za mnoge u politici i novinarstvu pomalo i šokantna vijest stiže s RTL-a. Naime, urednik i voditelj popularne emisije Direkt na toj televiziji, Zoran Šprajc, odlučio se kandidirati za gradonačelnika Zagreba.

Na ovu ideju Šprajc je navodno došao nakon što mu je iz stožera Sandre Švaljek, također kandidatkinje za Bandićeva nasljednika, stigla ponuda da bude dio njezina tima te da medijski pokriva njezinu kampanju. Šprajc je nakon toga, svojim najbližim suradnicima rekao kako razmišlja da se i on kandidira za gradonačelnika Zagreba, piše Dnevno.hr.

I premda su u prvi mah njegovi suradnici i prijatelji pomislili da je riječ o još jednoj Šprajcovoj duhovitoj smicalici, kasnije su se uvjerili da je on ovog puta ozbiljan.
Tim eksperimentom s kandidiranjem za zagrebačkog gradonačelnika Šprajc može samo dobiti i ništa više. Dobit će na popularnosti, njegova RTL televizija također će biti u žiži interesiranja pred lokalne izbore, a ako se dobro poslože karte, Šprajc bi mogao i dobro proći na izborima.
On, naime nije opterećen tom utrkom i u svakom trenutku može reći da je to bio samo njegov eksperiment. U svakom slučaju vijest koja je procurila s RTL-a o Šprajcovom kandidiranju, neće ostaviti ravnodušnim dosadašnje kandidate za zagrebačkog gradonačelnika. Svega je toga svjestan poznati novinar i urednik, pa se upravo stoga odlučio krenuti u ovu zanimljivu političku utakmicu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba