VJEŽBAJTE S EDITOM MARENIĆ

“Visokointenzivni treninzi, ugljikohidrati i proteini formula su za savršen izgled”

Objavljeno: 02.02.2017. Jelena Jazbec

Edita Marenić (23) iz Zaboka bavi se alpskim skijanjem, a osim sportskim uspjesima, pažnju javnosti privukla je svojim uspješnim nastupima na natjecanjima ljepote. Naime, 2015. godine osvojila je titulu prve pratilje Miss sporta, a prošle godine na natjecanju Miss Supranational, kući je ponijela titulu miss fotogeničnosti.

Natjecanja ljepote

Editu smo zamolili da s našim čitateljima podijeli nekoliko vježbi za održavanje dobre linije, u zabočkoj teretani “City Fitness Zabok”, u kojoj i inače trenira.
– Pokušavam trenirati što više. Treninzi su mi uglavnom visokointenzivni, što uzrokuje veću potrošnju kalorija. Jedem uglavnom hranu bogatu ugljikohidratima i proteinima, a malo manje mastima, što ljudi ponekad izbjegavaju, ali ja to zagovaram, jer na sebi vidim da to stvarno djeluje. Zdravije je od takozvane keto dijete, gdje se izbacuju ugljikohidrati, a i puno je lakše za održavati – otkriva mlada skijašica.
Iako privlači pažnju svojim stasom, ističe kako je “u mirovini” što se tiče sudjelovanja na natjecanjima ljepote.
– Dečko me nagovara da se još prijavim, no ja nekako nisam za to. Ali vidjet ćemo što donosi budućnost – rekla nam je.

Skijaški savez

Trenutno je posvećena skijanju, pa se tako natječe u FIS utrkama, uglavnom u Sloveniji, Austriji i Poljskoj. S obzirom na to da je završila studij sportskog menadžmenta u Čakovcu, zaposlena je u Hrvatskom skijaškom savezu, a upravo u tome vidi svoju buduću karijeru.
U videu pogledajte kako izgleda Editin trening u zabočkoj teretani.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba