VAŽNO PRIZNANJE

Pregradska crowdfunding kampanja među najboljim kampanjama neprofitnih organizacija u Hrvatskoj

Objavljeno: 02.02.2017. Jelena Jazbec

Društveno poduzeće Brodoto po prvi puta u Hrvatskoj objavilo je natječaj za najbolju kampanju neprofitnih organizacija u 2016. godini, a jedan od polufinalista natječaja bila je crowdfunding kampanja “Ti i ja zajedno za vrtić u Pregradi”.

100 tisuća kuna

Pregradska kampanja bila je nominirana zajedno s još 50 kampanji, a radilo se o pilot projektu koji su zajednički osmislili Grad Pregrada i Regionalna energetska agencija Sjeverozapadne Hrvatske (REGEA). U kampanji koja je trajala 90 dana, prikupljeno je gotovo 100 tisuća kuna od preko 200 donatora, čime je zatvorena financijska konstrukcija za obnovu krovišta i fasade Dječjeg vrtića “Naša radost” iz Pregrade.

Tri kategorije

Dodjela nagrada održana je u prostorijama Kuće Europe u Zagrebu, u organizaciji društvenog poduzeća Brodoto. Nagrade su dodijeljene u tri kategorije: “Najdobri fundraising 2016.”, “Najdobra promocija 2016.” i “Najdobro zagovaranje 2016.” U svakoj od navedenih kategorija bilo je po pet finalista, koji su ukratko prezentirali svoje kampanje, nakon čega je stručni žiri odlučio o pobjednicima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba