Završile radionice vezane uz aktualne županijske natječaje za (su)financiranje programa i projekata udruga

Objavljeno: 01.02.2017. Jelena Jazbec

U ponedjeljak je u zabočkom Centru za mlade i nezavisnu kulturu održana posljednja u nizu radionica vezanih uz aktualne županijske natječaje za (su)financiranje programa i projekata udruga.

Informiranje prijavitelja

Radionicu vezanu uz aktualni natječaj za područje prevencije zdravlja, skrbi o mladima i ranjivim skupinama, te ljudskih prava, demokratizacije i razvoja civilnog društva, otvorio je krapinsko – zagorski župan Željko Kolar, a vodile su je Ivana Šalković iz Zagorske razvojne agencije i Miljenka Mužar Sertić iz Krapinsko – zagorske županije. Radionica je organizirana u svrhu informiranja potencijalnih prijavitelja, a prezentirani su uvjeti natječaja, obrasci i postupak prijave te postupak dodjele financijske potpore.

Do 15. veljače

Natječaj za (su)financiranje programa i projekata udruga u području prevencije zdravlja, skrbi o mladima i ranjivim skupinama te ljudskih prava, demokratizacije i razvoja civilnog društva otvoren je do 15. veljače. Ukupna planirana vrijednost natječaja je 500 tisuća kuna. U ponedjeljak su održane radionice o tri otvorena natječaja za potpore u poljoprivredi, a prošlog tjedna radionica o natječaju za financiranje rada braniteljskih udruga.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba