SPONZORIRANI ČLANAK

Jedinstven doživljaj u Hotelu “Matija Gubec” – otvoren wellness s pet “Zagorskih sauna”

Objavljeno: 31.01.2017. zagorjeinternational

Hotel “Matija Gubec” u Stubičkim Toplicama posljednje je dvije godine sve popularnije turističko odredište u srcu Hrvatskog zagorja, koje odnedavno svojim posjetiteljima pruža još jedan atraktivan sadržaj idealan za opuštanje, bijeg od stresne svakodnevice, ali i niskih temperatura – novi wellness s pet sauna, nazvanih “Zagorske saune”. U tijeku je i posebna ponuda: svi posjetitelji kupnjom ulaznice za kupanje, mogu besplatno koristiti novootvoreni wellness.

Oborili rekord

No, to nije jedina hotelska investicija. U protekle dvije godine otvoreno je novo krilo kupališnog dijela, s modernim garderobama i ormarićima za pohranu stvari, završena je potpuna rekonstrukcija poluotvorenog bazena te je obnovljen i unutarnji bazen.
Protekla 2016. godina za osoblje hotela bila je izrazito radna. Veliki napori su uloženi u vraćanje starog sjaja hotelu i toplicama, a pokazatelj uspjeha je i ostvarenje porasta od 20 tisuća noćenja u odnosu na 2015. godinu.
Glede strukture gostiju, gotovo 50 posto njih dolazi iz susjedne Slovenije. Za taj visok postotak zaslužni su prije svega blizina, dobra ponuda i korektna cijena. S obzirom na završetak važnih investicija, u planu je i okretanje prema austrijskom tržištu.

Novo ruho

Iz uprave Hotela poručuju kako su nova ulaganja izazvala isključivo pozitivne reakcije gostiju. Oni koji su se vratili nakon godina izbivanja, oduševljeni su činjenicom da mogu ponovno u Stubake na kupanje, a prizor njihova omiljenog kupališta u novom ruhu, izaziva riječi hvale i potpore. Od novih gostiju najčešće čuju kako Hotel jednostavno “ima dušu”.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba