HNS Petrovsko

Alen Svečnjak kandidat za načelnika, Mario Škrnjug za njegova zamjenika

Objavljeno: 23.01.2017. mladenmandic

U Petrovskom je održana Izvještajna skupština HNS-a. Predsjednik podružnice, Alen Svečnjak istaknuo je zadovoljstvo što se okupio velik broj članova podružnice, te im se zahvalio na dolasku. Posebno je pohvalio rad Mladih HNS-a, koji svojim akcijama okupljaju sve više članova, te je to upravo jedan od razloga što je HNS u općini Petrovsko prepoznat, pogotovo među mlađom populacijom, nezadovoljnom stanjem u općini. Ohrabreni takvim rezultatom, očekujemo samo jedno – pobjedu, naglasio je Alen Svečnjak, zahvalivši se Predsjedništvu koje ga je predložilo za kandidata za općinskog načelnika. Kandidat za zamjenika načelnika bit će Mario Škrnjug.



MLADI HNS-a PETROVSKO

Organizirana akcija prikupljanja odjeće i namirnica za starije i nemoćne

Mladi HNS-a podružnice Petrovsko organizirali su akciju prikupljanja odjeće i namirnica za starije i nemoćne osobe. Uspjeli su prikupiti veću količinu namirnica i odjeće te će one biti proslijeđene onima kojima je to najpotrebnije.
– Danas mnogo ljudi živi u teškim uvjetima i jedva spajaju kraj s krajem. Ovim putem se zahvaljujem svima koji su pomogli ovu akciju, te pozivam sve naše mještane da se uključe u slične akcije – poručio je predsjednik Mladih HNS-a Petrovsko Antonio Hršak. U akciju su se uključili i predsjednik podružnice Alen Svečnjak, županijski vijećnik Mario Škrnjug te Željko Presečki, član Predsjedništva ŽO HNS-a.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba