VELIKA PROSLAVA U PREGRADI

Baka Magda s najmilijima nazdravila za svojih prvih sto

Objavljeno: 16.01.2017. Jelena Jazbec

Magda Karažija iz Sopota pokraj Pregrade danas slavi svoj stoti rođendan, a tim povodom Grad Pregrada i Udruga umirovljenika Pregrada u nedjelju su u Područnoj školi Sopot organizirali prigodno slavlje za obitelj i prijatelje bake Magde, koja ima šestero djece, 11-ero unučadi i 12-ero praunučadi.

Slavljenička torta

Slavljenici su svoje čestitke uputili predsjednica Udruge umirovljenika Pregrada Danijela Barić, upravitelj župe Vinagora vlč. Dragutin Gereci i gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj.
– Ponosan sam što sam mogao doći ovdje u Sopot i čestitati našoj Magdici stoti rođendan. Prošle godine, kada je baka slavila 99. rođendan, ja sam s njome sklopio jedan dogovor, da ćemo joj organizirati proslavu ovog važnog jubileja, i evo, danas se to ostvarilo. Baka je vrlo vitalna, još uvijek obavlja razne poslove, dobro pamti i zdrava je. To je najvažnije – rekao je gradonačelnik Vešligaj, koji se s bakom našalio kako je čuo da pravi život počinje tek nakon prvih sto.
Udruga umirovljenika baki Magdi je poklonila slavljeničku tortu, dok je Grad Pregrada osigurao hranu za njezine uzvanike.

Ispunio obećanje

U ime obitelji, prisutnima se obratio najstariji sin, 76-godišnji Vjekoslav Karažija, koji je zahvalio na organizaciji slavlja te poželio da se obitelj ponovno okupi i za 101. rođendan.
– Gradonačelnik je ispunio svoje obećanje da će organizirati slavlje, a mama se tome jako veselila. Uzbuđena je i vjerojatno još uvijek ne može vjerovati da su svi ovi ljudi danas ovdje okupili upravo zbog nje – rekao je.
Svi gosti nazdravili su u čast najstarije stanovnice grada Pregrade, a slavlje je potrajalo do kasnih poslijepodnevnih sati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba