POVRATAK LEGENDARNOG BICIKLA

Ponovno kreće proizvodnja Ponyja, možete ga naručiti već danas

Objavljeno: 09.01.2017. Jelena Jazbec

Na tržištu bi se uskoro ponovno mogao pojaviti Pony, u bivšoj državi iznimno popularan bicikl, koji se po talijanskoj licenci proizvodio u Sloveniji. Proizvodnja moderniziranih Ponyja započinje već u proljeće, proizvodit će ih poduzeće Gore kolesa, u suradnji s Gorenjem iz Velenja, a prodavat će ih poduzeće BTC.

Od 329 eura

Koncern Gorenje već je 2015. godine otkupio prava na proizvodnju legendarnog bicikla od ljubljanske tvornice “Rog“, koja je završila u stečaju prije nekoliko godina. Za početak, proizvest će se četiri tisuće komada, a bicikli se već sada mogu naručiti. Ciljano tržište su Slovenija, Hrvatska i Srbija, no najavljena cijena, za naše prilike, nije baš pristupačna. Kako navode slovenski mediji, osnovni model stajao bi 329 eura, dok bi premium model s dodatnim komponentama mogao stajati i 789 eura.

Električni pogon

Modernizirani Pony zvat će se “Gor kolesa“, bit će namijenjen svim uzrastima, a kupci će za početak moći birati između tri modela u 28 različitih kombinacija. Komponente za njegovo sastavljanje uvozit će se iz Kine, a u budućnosti postoji mogućnost da će Pony dobiti i električni pogon.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba