“CELEBRITY FAIR“

Lana Jurčević u ulozi seksi vatrogaskinje, Natko Zrnčić Dim kao skijaš – gladijator

Objavljeno: 07.01.2017. Jelena Jazbec

Već od 1999. godine poznati fotograf Damir Hoyka provodi projekt “Celebrity Fair“, u sklopu kojeg osobe iz hrvatskog javnog života ispred njegovog objektiva doživljavaju transformaciju i prikazuju se u nesvakidašnjem izdanju. U posljednjoj sezoni, tu su čast imale četiri hrvatske zvijezde – pjevačica Lana Jurčević, skijaši Natko Zrnčić Dim i Ivica Kostelić, te atletičarka Matea Parlov.

Online galerija

Lanu Jurčević Hoyka je prikazao kao vatrogaskinju, Natka Zrnčića Dima kao skijaša – gladijatora, Ivicu Kostelića kao skijaša – mačevaoca, dok je Mateju Parlov prikazao u njenoj omiljenoj aktivnosti – trčanju.
– Prva izložba “Celebrity Fair“, te 1999. godine, bila je za otvorenje Pulskog festivala. Kasnije sam to nastavio raditi, primjerice, za naslovnice, a bio je tu i projekt u kojem su se celebrityji natjecali tko će imati otkačeniju fotku. Ove godine, s obzirom na to da je naš portal Fotosofia.info dosta jak portal, imam online galeriju na tom portalu – otkriva Hoyka.

“Otkačene fotke“

– Zvijezde vole taj projekt, on traje već skoro 20 godina, i manje – više svi iz javnog života znaju za taj projekt, utoliko mi je lakše sve to realizirati. Svjesni su da kada postanu dio tog projekta, snimat će se neka nesvakidašnja fotografija, koju nemaju prilike baš svaki dan dobiti. Upravo zato, svima su jako drage te fotografije. Publika voli otkačene fotke, meni je užitak raditi nešto kreativno, a uživaju i oni koji se nađu ispred mog objektiva. Upravo zato, kad skupim vremena i energije, uvijek krenem u novu sezonu ovog projekta – rekao nam je Hoyka, dodajući da se više o projektu može vidjeti na linku http://www.fotosofia.info/CelebrityFair.aspx?id=6.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba