POZIVATELJICE ISKAZALE INTERES

Zagorski SOS telefon za žene žrtve nasilja u Zaboku otvorio Savjetovalište

Objavljeno: 04.01.2017. Alen Brodar

SOS telefon za žene žrtve nasilja Krapinsko-zagorske županije zbog iskazanog interesa pozivateljica za izravnim, osobnim savjetovanjem, otvorio je Savjetovalište za žene žrtve nasilja KZŽ.

Psihosocijalna pomoć

Savjetovalište je namijenjeno ženama koje trebaju informaciju vezanu uz obiteljsko nasilje, partnersko nasilje kao i sve ostale oblike nasilja. Budućim korisnicama, savjetovalište nudi usluge informiranja, savjetovanja, psihosocijalne pomoći i osnovne pravne informacije.
Radno vrijeme Savjetovališta je utorkom i četvrtkom od 10 do 12 sati te u drugim terminima prema prethodnom telefonskom dogovoru, na adresi Trg hrvatske kraljice Jelene 6 /Stara škola (nekadašnji mikrobiološki laboratorij).

Utorkom i četvrtkom

– Pozivamo sve žene kojima su potrebne informacije, savjetovanje ili drugi oblici psihosocijalne pomoći i podrške vezano uz njihovo iskustvo nasilja da nam se obrate osobno, dolaskom u novootvoreno Savjetovalište utorkom i četvrtkom od 10 do 12 sati ili telefonom na broj 049/639-281 (utorkom i četvrtkom od 12 do 18 sati) i 091/639-2810 (ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9 do 15 sati), kako bi dogovorile vrijeme dolaska.
Uvođenjem usluge Savjetovališta za žene žrtve nasilja, Krapinsko-zagorska županija nadopunila je uslugu SOS telefona koju financira od listopada 2012. godine u godišnjem iznosu od 75 tisuća kuna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba