PRIPREMALA SE U ZAGORJU

Zagrepčanka Lara Spajić pobjednica izbora za Top model svijeta

Objavljeno: 03.01.2017. Alen Brodar

 

Sedamnaestogodišnja Lara Spajić napravila je jedan od najvećih uspjeha hrvatskih modela na svjetskom izboru World Top model koji se održao u Milanu i osvojila titulu World Top Model 2016.

Ispred Peruanke i Rumunjke

Lara Spajić, pobjednica izbora World Top Model Croatia, među 40 je finalistica iz cijeloga svijeta zapanjila modni svijet i svojim jedinstvenim pristupom, samopouzdanjem te znanjem i izgledom nadmašila svoju konkurenciju. Pobjedom na tom prestižnom natjecanju modela osigurala je ugovor u vrijednosti od 200.000 eura s jednom od najvećih svjetskih modnih agencija MAJOR Model Management iz Milana.
Među članovima žirija bili su predstavnici nekoliko modnih agencija iz Europe i Amerike, priznati talijanski dizajneri i osobe iz modnog svijeta. Mjesto prve pratilje osvojila je djevojka iz Perua, dok je Rumunjka osvojila titulu druge pratilje.
Za ovaj veliki uspjeh hrvatske predstavnice na svjetskom natjecanju zaslužni su i UMAH Udruženje manekena Hrvatske te Sandra Šerbec, vlasnici licence za Hrvatsku, koji su svojim izborom u Zagrebu napravili pozitivan pomak u hrvatskom modelingu i predstavljanju modela u inozemnom modnom svijetu.

Pripreme u Zagorju

Inače, kandidatkinje hrvatskog Top modela, prije izbora u Zagrebu, pripremale su se u Zagorju i bile su smještene u Krapinskim Toplicama, što je očito donijelo sreću Lari, prvo da pobijedi na hrvatskom, a sada i na svjetskom izboru.
Ovom pobjedom mlada Lara otvorila si je vrata svjetskih modnih pista i ovo je samo početak njezine daljnje vrlo uspješne karijere u svijetu modelinga.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba