Zlatni pir Kljajića

“Najsretniji smo kad se za božićnih blagdana svi zajedno okupimo kod kuće”

Objavljeno: 28.12.2016. mladenmandic

Mira (68) i Branko Kljajić (79) iz Kumrovca, sinoć su u restoranu “Zelenjak” u Risvici pokraj Kumrovca, u krugu svoje najbliže obitelji, kumova i prijatelja, obilježili zlatni pir – 50. godišnjicu skladnog braka. Mira, rođena Kumrovčanka, završila je srednju trgovačku školu u Zagrebu i zaposlila se u tadašnjoj Robnoj kući Nama, dok je Branko u Zagorje došao iz Okučana kao policajac. Prvo je radio u Pregradi, a kasnije ga je put doveo u Kumrovec.

Dvije kćeri i tri unuke

U braku imaju dvije kćeri – 49-godišnju Snježanu i 46-godišnju Sunčanu te troje unučadi – 23-godišnju Kristinu, kćer mlađe Sunčane, medicinske sestre, i njezinog supruga, umirovljenog policajca Željka, koji žive u Velikoj Gorici, te 18-godišnju Ines i 14-godišnju Elen, kćeri starije Snježane, diplomirane defektologinje i socijalne pedagoginje i njezinog supruga, novinara Ariena, s kojima živi u Nizozemskoj.

Pohvala zetovima

– Bilo je jako lijepih trenutaka, ali i onih nešto težih, no uspjeli smo se održati ovih 50 godina. Sada uživamo u mirovini, a najljepše nam je kad se ovako za božićnih blagdana svi zajedno okupimo kod kuće. Uz dobre kćeri i unučad, imamo i jako, jako dobre zetove – rekli su nam Mira i Branko Kljajić, koji su se na proslavi zlatnog pira sa svojom obitelji, kumovima i prijateljima, uz pjesmu i ples, zabavljali sve do pola tri ujutro.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba