Športska zajednica KZŽ

Najbolji zagorski sportaši u 2016. su Diana Franke i Matija Mihalić

Objavljeno: 22.12.2016. Jelena Jazbec

Športska zajednica Krapinsko – zagorske županije donijela je odluku o najboljim županijskim sportašicama i sportašima za 2016. godinu.

KK Zabok

U kategoriji seniora, najbolji sportaš je streličar Matija Mihalić, dok je najbolja sportašica Diana Franke, koja se bavi kickboxingom. Među sportašima od 14 do 18 godina, tu titulu osvojili su Nikola Hranić, koji se bavi motocrossom, i Tessa Novak, koja se bavi plivanjem. Najperspektivniji mladi sportaši od 10 do 14 godina su plivači Vili Sivec i Hana Sivec. Najbolji sportaši koji treniraju izvan županije su nogometaš Vedran Celjak i kuglašica Klara Sedlar. Najperspektivnijim sportašima koji nastupaju izvan županije, proglašeni su biciklist Bruno Krizmanić, nogometaš Fran Tomek, skijašica Nika Jagečić i kuglašica Tamara Sinković. Najbolja zagorska momčad je košarkaški klub Zabok, a najbolja ženska ekipa PK Olimp. Najbolji sportaš iz ekipnog sporta je košarkaš Antonio Črnjević.

27. siječnja

Nagrade za razvoj sporta dodijelit će se Željku Deaku, Željku Tihavi, Josipu Martiniću i Ivici Androiću, dok će nagrade za životno djelo dobiti Marijan Mrzlečki i Zvonimir Turković. Priznanje za promicanje zagorskog sporta dodijelit će se veteranima NK Zagorec i sportskoj redakciji Zagorskog lista, dok priznanje za fair play dobiva ribolovac Vito Frinčić. Proglašenje najboljih sportaša održat će se u petak, 27. siječnja, u 17.45 sati u restoranu KTC u Krapini.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba