Tereza Kesovija i Jacques Houdek

“Publika je uživala u čaroliji dvaju najosebujnijih glasova hrvatske scene”

Objavljeno: 21.12.2016. Jelena Jazbec

Sinoć je u župnoj crkvi u Krapinskim Toplicama održan božićni koncert Tereze Kesovije i Jacquesa Houdeka, pod nazivom “Sretan ti Božić, narode moj”. Radi se o tradicionalnom koncertu koji već četvrtu godinu zaredom Općina Krapinske Toplice i Turistička zajednica općine Krapinske Toplice poklanjaju žiteljima i posjetiteljima općine povodom nadolazećih blagdana.

“Zimska toplička bajka”

– Izuzetno mi je drago da su Tereza i Jacques uspjeli uskladiti termine te su mještani i gosti Krapinskih Toplica imali privilegiju uživati u jedinstvenoj adventskoj čaroliji dvaju najosebujnijih glasova domaće glazbene kulture. Ovim koncertom nastavili smo niz darivanja naše publike kulturnim događanjima umjetnički najprofinjenijih izvođača, jer smo uvjereni da naši gosti i stanovnici to zaslužuju – rekao je Ernest Svažić, načelnik Krapinskih Toplica.
Božićni koncert sastavni je dio manifestacije “Zimska toplička bajka”, koju organizira Društvo Naša djeca Krapinske Toplice.

Najveći hitovi

Osim božićnog repertoara koji je izvela zajedno s kolegom Jacquesom, Tereza Kesovija publiku je oduševila s nekoliko skladbi na francuskom jeziku, kao i svojim najvećim hitovima, “Prijatelji stari, gdje ste” i “Dobri moj nono”, no najveće ovacije izazvala je kada je sišla među publiku i zapjevala “Sretan ti Božić, narode moj”.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba