Izborni stožer reformista

Općinske i gradske organizacije samostalno će voditi pregovore o mogućim koalicijama

Objavljeno: 20.12.2016. mladenmandic

U Zlataru je održan sastanak predsjednika općinskih i gradskih organizacija Reformista Krapinsko – zagorske županije. Na sastanku, kojem je prisustvovao i predsjednik Reformista Radimir Čačić, donesena je odluka o formiranju Izbornog stožera za lokalne izbore u svibnju 2017. Izborni stožer će kao koordinator voditi Davor Kljak iz Zlatara, a činit će ga predstavnici najjačih osnovnih organizacija u Zagorju. Na sastanku je odlučeno da će do lokalnih izbora Predsjedništvo županijskih Reformista činiti predsjednici svih zagorskih organizacija te da će njime predsjedavati predsjednik Izbornog stožera Davor Kljak.

Politički centar

– Reformisti čvrsto stoje na poziciji političkog centra, a na lokalne izbore će izaći s najkvalitetnijim kandidatima u većini zagorskih općina, gradova i županiji. U pregovorima s potencijalnim političkim partnerima, poštivat će se načelo supsidijarnosti, tj. načelo prema kojem odlučivanje o zajedničkim pitanjima mora biti preneseno na najniži mogući stupanj. Općinske i gradske organizacije će, u koordinaciji s predsjedništvom Županijske organizacije, samostalno voditi pregovore o mogućim koalicijama – istaknuto je na sastanku.

Zahvala Miholiću

Reformisti su se na angažmanu zahvalili svom dosadašnjem predsjedniku Žarku Miholiću, koji političko djelovanje nastavlja u drugoj političkoj stranci te u budućnosti očekuju korektnu suradnju. Narodna stranka – Reformisti će u vremenu do lokalnih izbora staviti naglasak na timski rad i pojačati aktivnosti na prezentaciji programa i ideja u interesu svih Zagoraca.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba