Konjščinski HDZ, HSS i HSU

“Ova koalicija znak je kontinuiteta politike razvoja svih dijelova općine Konjščina”

Objavljeno: 15.12.2016. Jelena Jazbec

U Konjščini je potpisan koalicijski sporazum između općinskih organizacija HDZ-a, HSS-a i HSU-a za nadolazeće lokalne izbore. Potpisali su ga predsjednik konjščinskog HDZ-a i aktualni načelnik Mirko Krznar, te predsjednici konjščinskog HSS-a i HSU-a, Vladimir Hađina i Franjo Kunić.

Sedam godina

– Ova koalicija znači kontinuitet politika. Politike gospodarstva, politike razvoja turizma, poljoprivrede, uređenja centra Konjščine i razvoja općine Konjščina, ne izuzimajući ni ruralni dio, ni središte. To smo pokušavali zadnjih sedam i pol godina, to ćemo pokušavati i ubuduće. Ravnomjerno razvijati sva područja općine Konjščina – rekao je Krznar.

Sigurni u pobjedu

U potpisanom sporazumu piše kako će kandidat za načelnika ponovno biti M. Krznar, a za njegovog zamjenika V. Hađina. Krznar je rekao i kako ne bi imao ništa protiv koaliranja s Nezavisnom listom, kao ni s HNS-om, a razgovarao bi i s SDP-om, sve u cilju zajedničkog rada na razvoju općine. Siguran je u pobjedu na lokalnim izborima.
Prisutnima su se obratili i Hađina i Kunić, kao i predsjednik Županijske organizacije HSS-a Marijan Hohnjec i predsjednik ŽO HSU-a Josip Kovačić, koji su istaknuli kako iz županijskih organizacija nema pritiska oko toga tko s kime mora koalirati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba