Skupština HNS-a Oroslavja

“Imamo ljude koji su spremni zasukati rukave”

Objavljeno: 12.12.2016. mladenmandic

U Društvenom domu u Andraševcu, održana je Izvještajna skupština podružnice HNS-a Oroslavja. Predsjednik Albert Kontak rekao je kako su članovi podružnice bili aktivni, te su se uključivali u sve akcije koje su se organizirale u županiji, a podružnica je i sama bila inicijator mnogih akcija humanitarnog i edukativnog karaktera. Posebno je istaknuo natjecanje u pripremanju kotlovine i druženje članova, koje su organizirali u Društvenom domu Andraševec, te akcije koje su tijekom cijele godine provodili članovi Mladih HNS-a Oroslavja.

Puno aktivnosti

– U periodu koji je pred nama očekujemo puno posla i aktivnosti jer nam slijede lokalni izbori na kojima želimo ostvariti dobar rezultat i sudjelovati u izvršnoj vlasti u Oroslavju. Imamo ljude koji su spremni zasukati rukave i realizirati projekte koje smo si zacrtali da su važni za razvoj Oroslavja. Imamo i kandidata za zamjenika gradonačelnika, a to je Zlatko Posavec, naš dugogodišnji član i predsjednik Mjesnog odbora Andraševec – rekao je Kontak.

Uvaženi gosti

Na skupštini su bili prisutni i gosti – saborska zastupnica i tajnica ŽO HNS-a KZŽ Marija Puh, zamjenik župana KZŽ i član Predsjedništva ŽO HNS-a KZŽ Anđelko Ferek – Jambrek, predsjednik Gradskog vijeća Zaboka i član Predsjedništva ŽO HNS-a KZŽ Žarko Ivančić te član Predsjedništva ŽO HNS-a KZŽ Željko Presečki.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba