Stubičke Toplice

Branko Balaško po drugi put pobjednik foto natječaja “Bajka na dlanu”

Objavljeno: 09.12.2016. mladenmandic

U Hotelu Matija Gubec u Stubičkim Toplicama, održana je svečanost proglašenja pobjednika foto natječaja “Bajka na dlanu”. Pobjednik ovogodišnjeg izdanja foto natječaja je Branko Balaško iz Stubičkih Toplica, kojemu je ovo druga pobjeda na ovom foto natječaju. Drugo mjesto osvojila je Branka Mašić, također iz Stubičkih Toplica, dok je treće mjesto osvojio Šime Lučin iz Zagreba. Nagradu je pobjedniku natječaja uručio krapinsko – zagorski župan Željko Kolar.

Zahvala župana

Upućujući čestitke pobjedniku, župan Kolar je zahvalio svima onima koji su fotografirali Zagorje i koji su poslali svoje uratke na natječaj.
– Od samog početka provođenja natječaja, cilj nam je bio da potaknemo one koji žive i one koji dolaze u Zagorje da zabilježe trenutak, u čemu smo uspjeli. Veseli me što su se na natječaj prijavila i neka nova lica, među kojima ima i mlađih osoba, koje se dosad nisu prijavljivale na natječaj, od kojih se neke nisu niti bavile fotografijom. Ovaj natječaj dio je priče oko promocije destinacije Zagorja kao “Bajke na dlanu”, u čemu smo uspješni, što potvrđuju i sjajni turistički rezultati. Naime, u prvih 11 mjeseci ove godine ostvarili smo 249 tisuća i 443 noćenja, što je porast od 34 posto – rekao je župan Kolar. Pobjednik je dobio i poklon paket Hotela Matija Gubec, koji mu je uručio direktor marketinga hotela Filip Poštek.
Nagradu za drugo mjesto uručili su zamjenik župana Anđelko Ferek – Jambrek i saborska zastupnica Marija Puh, a poklon bon restorana Majsecov mlin uručio je vlasnik Marko Živaljić. Nagradu za treće mjesto uručili su zamjenica župana Jasna Petek i načelnik općine Stubičke Toplice Vladimir Bosnar, a poklon bon Termi Jezerčica, obiteljsku ulaznicu za bazene, voditeljica prodaje Roberta Turniški.

Preko 80 fotografija

Ocjenjivački sud su i ove godine činili poznati hrvatski fotografi Stephan Lupino, Mare Milin i Dragutin Škreblin. Također, nagrađeni su i pobjednici prema glasanju publike. Pristiglo je preko 80 fotografija, od kojih je u uži krug ušlo njih 35, koje su izložene u Hotelu Matija Gubec. Svrha natječaja bila je fotografijom prikazati Zagorje – “Bajku na dlanu” kroz sva godišnja doba te promovirati Zagorje kao turističku destinaciju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba