Apel oca Alojza Kanceljaka

“Lojzek je sada u jednoj ozbiljnoj vezi, cure, nemojte ga više zvati i maltretirati!”

Objavljeno: 08.12.2016. mladenmandic

Lojzek Kanceljak (32), izgledom zagorski Putin, ali zapravo zagorski Casanova iz Glogovca pokraj Tuhlja, unatoč kraju emitiranja RTL-ovog serijala “Ljubav je na selu”, i dalje je svojim tihim flertovima ponajveća medijska zvijezda u Zagorju i ne silazi s liste najobljubljenijih Zagoraca. Nakon što je u “Ljubavi na selu” prvo ljubio kontroverznu 31-godišnju Anju Boronjek iz Nove Gradiške, pa umiljatu 23-godišnju Snješkicu Strugar iz Prigorja pokraj Ivanca, sada se našao u zagrljaju 13 godine mlađe, 19-godišnje Monike Peček iz Budinščine. Kaže kako nakon emitiranja serijala ima na mobitelu više od tisuću nepročitanih poruka od djevojaka koje je osvojio u showu. No, dodaje kako se s Monikom, koja mu je osvojila srce svojim karakterom, nakon što su se prije mjesec i pol upoznali na Facebooku, počeli dopisivati, a ubrzo i viđati, napokon smirio. Napokon je, kaže, “pronašao onu pravu” i zaljubio se na prvi pogled.

Osvojila roditelje

No, mlađahna Monika je očito osvojila i njegove roditelje – 52-godišnju majku Šteficu i 57-godišnjeg oca Jožu, koji nas je i pozvao u pomoć kako bi mu sin Alojz, nakon svega što mu se događalo u “Ljubavi na selu”, zadržao ovu vezu.
– Ova sadašnja Lojzekova cura Monika je bila preko vikenda već četiri, pet puta kod nas, a isto tako i Lojzek je išao k njoj u Budinščinu. Ona je jedna jako dobra, pristojna i komunikativna osoba. Po zanimanju je kuharica koja je jedno vrijeme radila u Varaždinu, ali je trenutno bez posla. Nama roditeljima bi bilo jako krivo kada se iz toga ne bi rodila neka dublja ljubav, zaruke, a kasnije i vjenčanje, ali sve je na njima, neka se sami odluče što će i kako će dalje. Budući da Lojzek svaki dan ima barem stotinjak poziva preko mobitela od svojih obožavateljica širom Hrvatske, htio bih ga zaštititi i ovako javno reći da ga više ne zovu i ne maltretiraju. Ono kaj je bilo, bilo je, a sad želimo da nam se Lojzek smiri i skrasi. Monika nam se čini idealnom za to i mislim da bi mu po svemu jako odgovarala – rekao nam je Lojzekov otac Joža Kanceljak.

Snješkica u zagrljaju drugog

Majka Štefica nadovezala se kako je sve ono što se zbilo u “Ljubavi na selu” bila samo velika zabava za gledatelje i kako ni s Anjom, ni Snješkicom, s kojom su kolale čak i priče i da se zaručio, nije ostvario neku veću ljubav, već je Lojzek uglavnom morao “svirati i tancati” onak’ kak’ su mu to s televizije “dirigirali”. Dodala je i kako je Snješkica bila dobra, no odmah nakon snimanja, krenula je u zagrljaj drugom i rekla Lojzeku da mogu ostati samo dobri prijatelji.
Na upit iskazuje li Monika interes da se skrasi s Lojzekom, Štefica i Joža su nam rekli kako im je već i rekla da bi se vrlo rado preselila k njima u Glogovec i nastavila ovdje živjeti u vezi s njihovim sinom Lojzekom.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba