Memorijal “Miriana Vasilj”

Olimpovci se iz Siska vratili s 14 medalja – tri zlata, sedam srebra i četiri bronce

Objavljeno: 05.12.2016. mladenmandic

Plivački klub Olimp Zabok nastupio je proteklog vikenda na 12. po redu tradicionalnom plivačkom natjecanju “Sisak mali – Memorijal Miriana Vasilj”. Natjecanje u spomen na bivšu trenericu kluba Sisak Janaf održano je na 25 – metarskom plivačkom malom zatvorenom bazenu Športsko – rekreacijskog centra Sisak. Nastupio je 441 natjecatelj iz 15 hrvatskih i jednog slovenskog plivačkog kluba.

17 Olimpovaca

Profesor Ivica Androić u pratnji najvatrenijih navijača, roditelja, u Sisak je poveo 17 najmlađih Olimpovaca, pojedini su bili i prvi puta na ovom natjecanju te su pokazali da su u prethodnom razdoblju dobro i marljivo radili i da mogu polučiti odlične rezultate. Ukupno su osvojili 14 medalja, od toga tri zlatne, šest srebrnih i pet brončanih. Mauro Šipek Glavač bio je zlatni na 50 leptir i 100 mješovito, srebrni na 50 slobodno i brončani na 50 leđno. Isti broj medalja osvojio je i Patrik Erceg, koji je bio srebrni na 100 leptir, 100 prsno, 100 slobodno i 100 mješovito. Mia Hren bila je zlatna na 50 slobodno i dva puta brončana na 50 leptir i 100 mješovito. Jana Pavalić bila je srebrna na 50 leptir i brončana na 50 slobodno.

Štafeta nadomak medalji

Najmlađa Lori Šipek Glavač bila je srebrna na 50 leptir. Štafeta Olimpa na 6 x 50 slobodno, u sastavu Patrik Erceg, Mia Hren, Leon Novak, Lori Šipek Glavač, Jana Pavalić i Mauro Šipek Glavač, bila je nadomak medalji i zauzela je ukupno četvrto mjesto Za Olimpovce su još nastupili i Vanja Bartol, Roko Damiani, Andrija Anić, Lovro Gorupić, Noa Benčić, Viktor Ostriž, Matija Bartol, Toto Šipek Glavač, Lea Piljek i Gita Vlahek, koji su isplivali svoja najbolja vremena. Iduće natjecanje je HPS mini Grand Prix Hrvatska u Varaždinu za mlađe kadete i kadetkinje, koje će se održati u subotu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba