Gostovanje u Novom Marofu

MNK Jesenje na korak do naslova jesenskog prvaka

Objavljeno: 27.11.2016. Alen Brodar

MNK Jesenje se nakon plasmana u polufinale kupa, i u ligaškom dvoboju protiv MNK Novog Marofa s gostovanja vratilo s punim plijenom i tako ostalo na čelu drugoligaške ljestvice. U utakmici s devet pogodaka, od kojih je šest završilo u mreži domaćina, golove za Jesenje su zabijali Matija Majcenić, Danijel Vincelj, Filip Hanžić i Davor Presečki, no krenimo redom.

Skromno poluvrijeme

U izjednačenoj igri, poveli su domaćini u 12. minuti utakmice pogotkom Antonia Zrna i tim se rezultatom otišlo na odmor. Iz svlačionice izlaze mnogo raspoloženije momčadi, pa je stotinjak gledatelja u dvorani moglo uživati u mnogo sadržajnijem drugom poluvremenu. Zadovoljni su pogotovo mogli biti navijači MNK Jesenja. Naime, u 25. minuti iz kaznenog udarca s šest metara izjednačio je Matija Majcenić. Isti je igrač minutu kasnije preokrenuo rezultat u korist Jesenja, a u 29. i 30. minuti pogotke su zabili još Danijel Vincelj i Filip Hanžić. Domaćini već minutu kasnije pogotkom Marina Šinjorija smanjuju zaostatak, no sigurno vodstvo ponovno osigurava kapetan Jesenja Davor Presečki, golom u 33. minuti utakmice. Tomica Čikor u 34. minuti ponovno smanjuje na 3:5, a konačni rezultat svojim hat trickom postavlja Matija Majcenić u 37. minuti utakmice.

Utakmica protiv Siscie

Jesenje je ovom vrijednom pobjedom nakon 6. kola ostalo bod ispred MNK Rugvice, koja je na domaćem terenu svladala Rab rezultatom 5:4. Sljedećeg vikenda u dvoboju protiv MNK Siscie, koju su već izbacili iz kupa, malonogometaši Jesenja tako pred domaćom publikom u Krapini imaju priliku postati jesenskim prvakom 2. HMNL Sjever.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba