Investicija vrijedna 1.100.000 kuna

Dva nova vozila hitne pomoći za ispostave u Krapini i Zlataru

Objavljeno: 23.11.2016. Jelena Jazbec

Danas je na prostoru Doma zdravlja Krapinsko – zagorske županije održana primopredaja novih, 1.100.000 kuna vrijednih vozila hitne medicinske pomoći ispostavama Zavoda za hitnu medicinu KZŽ u Krapini i Zlataru. Ključeve novih vozila vozačima je predao krapinsko – zagorski župan Željko Kolar, koji je najavio kupnju novih vozila i sljedeće godine.

Još tri vozila

– Županijski zavod za hitnu medicinu danas je dobio dva nova opremljena vozila, a za sljedeću smo godinu predvidjeli kupovinu tri ista takva s određenom dodatnom opremom – istaknuo je, te dodao kako će Županija sljedeće godine za tri vozila izdvojiti dva milijuna kuna, a uz to će osigurati i 2.400.000 kuna za pokrivanje troškova za timove T1 u Klanjcu i Konjščini.
Ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu KZŽ Krešimir Božić istaknuo je kako su dva nova vozila financirana decentraliziranim sredstvima Krapinsko – zagorske županije, a prvenstveno su namijenjena za ispostave Zavoda u Zlataru i Krapini.

Kvalitetnija usluga

– Ova su vozila nova snaga, ali i novi poticaj u našim nastojanjima da pacijentima na području županije pružimo što bržu i kvalitetniju uslugu hitne medicinske pomoći – rekao je ravnatelj Božić.
Uz djelatnike Zavoda za hitnu medicinu iz Krapine i Zlatara, primopredaji su nazočili i predstavnici Doma zdravlja KZŽ, na čelu s ravnateljicom Nadom Dogan.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba