MNK JESENJE

Rutinskom pobjedom protiv Petrinjčice zadržali prvu poziciju na ljestvici, naslov jesenskog prvaka je blizu

Objavljeno: 21.11.2016. Alen Brodar

U Sportskoj dvorani Srednje škole Krapina u nedjelju poslijepodne tražila se karta više. MNK Jesenje je očigledno u formi i zasluženo od prošlog kola, kada su u neizvjesnoj utakmici pobijedili Rugvicu u gostima, predvodi drugoligašku ljestvicu na Sjeveru. U 5. kolu je naime u goste u Krapinu stigla MNK Petrinjčica, koju je Jesenje rutinski pobijedilo 9:2.

Mrežu gostiju načeo je u 4. minuti kapetan Davor Presečki, a u 7. minuti na 2:0 je povisio Matija Majcenić. Samo minutu kasnije gosti pogotkom Daniela Peškira smanjuju na 2:1, međutim, s čak tri pogotka u samo dvije minute utakmica je riješena neizvjesnosti. Golove za Jesenje postigli su Denis Švaljek i Ivan Kovačec.

Svoj hat trick za 6:1 zabija Švaljek, a na odmor se odlazi rezultatom 6:2 – gol za goste postigao je Ivan Pavković.  U drugo poluvrijeme Jesenje ulazi dosta slabijim tempom, pa gol za 7:2 nakon 14 minuta igre u drugom dijelu zabija Marko Strabić. Minutu kasnije za 8:2 zabija ponovno Matija Majcenić, da bi konačni rezultat tri minute prije kraja autogolom postavio gostujući igrač Josip Gorup.

MNK Jesenje u sljedećem kolu čeka izuzetno bitan susret u gostima kod trenutno trećeplasiranog Novog Marofa, gdje bi pobjedom došli na korak do jesenskog naslova.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba