Kickboxing turnir u Kutini

Zagorci se iz Kutine vratili s pet medalja

Objavljeno: 15.11.2016. mladenmandic

Kickboxing borci iz Krapine i Zaboka sudjelovali su proteklog vikenda na međunarodnom kickboxing turniru “18th International kickboxing kup”, koji je održan u Kutini, i kući se vratili s ukupno pet medalja.

Zlato i srebro

Članica Kickboxing kluba Krapina Antonela Cesarec u point fightingu nastupila je u dvije kategorije, pa je tako u kategoriji djevojčica +32 kilograma, nakon tri pobjede, osvojila zlatnu medalju, a među mlađim kadetkinjama do 37 kilograma, tri pobjede bile su joj dovoljne tek za srebrnu medalju. Njezin klupski kolega Borna Topolovec, u kategoriji dječaka do 22 kilograma, u point fightingu osvojio je drugo mjesto, dok je u kategoriji do 25 kilograma, nakon jedne pobjede, uspio doći do brončane medalje. U kategoriji mlađih kadetkinja do 37 kilograma u disciplini pointfight, članica KBK Ninja iz Zaboka Leona Bartolin osvojila je treće mjesto i brončanu medalju. U neizvjesnom polufinalu izgubila je 1:2 od Krapinčanke Antonele Cesarec.

370 natjecatelja

Drugi zabočki predstavnik Benjamin Gojšić nastupio je u kategoriji dječaka +32 kilograma u disciplini pointfight i izgubio u prvom kolu od Matije Ptičara iz KBK Kutina, rezultatom 3:4. Na natjecanju u Kutini sudjelovalo je 370 natjecatelja iz 64 kluba i šest država s ukupno 507 prijava u kategorijama. Borbe su održane za sve dobne skupine u point fightingu, light contactu, kick lightu, full contactu i K1.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba