Sveti Križ Začretje

Hrvatska stranka svih kajkavaca osnovala nova dva ogranka

Objavljeno: 15.11.2016. mladenmandic

Od 11 kajkavskih županija u Hrvatskoj, od listopada, Hrvatska stranka svih kajkavaca osnovala je 13 ogranaka unutar tri županije – Varaždinske, Krapinsko – zagorske i Zagrebačke te Grada Zagreba. Nakon što je osnovan Mjesni odbor Temovec, gdje je za predsjednika izabran Mirko Šivalec, a za zamjenika Željko Gustović, u općini Sveti Križ Začretje osnovana su još dva nova ogranka.

Strogi centar

Za predsjedncu ogranka Mjesnog odbora Dukovec – Švaljkovec izabrana je Ivana Juričko, a njezin zamjenik je Josip Martinjak. Predsjednica ogranka Mjesnog odbora Ciglenica Zagorska – Sekirišće je Nevenka Piljek, a njezin zamjenik Ivan Piljek.
Predsjednik HSSK-a Nedjeljko Babić istaknuo je kako je HSSK stranka strogog centra, čiji su ciljevi usmjereni na rješavanje životne problematike običnih ljudi, počevši od lokalnih zajednica, kako bi se podigla kvaliteta života svakog stanovnika Hrvatske.

Zapostavljene vrijednosti

– Svi članovi stranke zalažu se za očuvanje i njegovanje naše povijesti, kulture i običaja, kao i za poštivanje različitosti izričaja “Lijepe Naše” i dragog nam kaja te zapostavljenih ljudskih vrijednosti, kao što su poštenje, rad, odgovornost, pravičnost, poštovanje i poštivanje, te za bolji život mladih i dostojnu starost svojih roditelja – rekao je Babić, najavivši uskoro osnivanje ogranaka u općinama Luka, Brdovec i Jakovlje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba