Spektakl u Krapini

Po prvi puta i Zagorci će moći uživati u borbama u kavezu

Objavljeno: 12.11.2016. mladenmandic

Večeras će se s početkom od 20 sati, u sportskoj dvorani krapinske Srednje škole, u organizaciji Ultimate fight cluba Novi Zagreb, održati večer borbi. Krapinčani će u borbi u kavezu moći uživati čak u deset borbi.

Turnirske borbe

U uvodnoj borbi sastaju se Pavel Iveta i Borna Sabljić, a nakon toga slijede četiri turnirske borbe iz kojih će pobjednici putovati na Pancrase turnir u Japan. U turnirskim borbama u kavezu u kategoriji do 70 kilograma sastaju se Velimir Rašić i Veldin Rizvanović i Anto Radman i Ivan Mišerić. Nakon njih u kategoriji do 77 kilograma sastaju se Matija Blažičević i Petar Šarac te Andreo Kolić i Luka Knežević. Poslije 15 minutne pauze u kojem će nastupiti plesačice, u revijalnim borbama nastupit će Stipe Brčić protiv Dritana Hajrizija, Đani Barbir protiv Marka Bureca i Anđelko Kitić protiv Marka Delića. Na kraju trosatnog programa, nastupit će pobjednici u kategorijama do 70 i 77 kilograma koji će putovati u Japan. Na večerašnjoj konferenciji za novinare i službenom vaganju koje je održano u Hotelu Aquae Vivae u Krapinskim Toplicama bila je i legenda hrvatskog kickboxinga Branko Cikatić koji je bio prvi pobjednik turnira K-1 Grand Prixa u Japanu 20. travnja 1993. godine. On je svojim poznanstvima i vezama i omogućio da se pobjednici dviju sutrašnjih borbi natječu u Japanu.

Velik odaziv publike

– Ovakvo fight natjecanje u kavezu, po prvi se put održava u Krapinsko – zagorskoj županiji i nadam se da će se publika odazvati u velikom broju. Dvorana može primiti od tisuću do 1500 posjetitelja i duboko sam uvjeren da će sutra biti dupkom puna – rekao nam je u ime organizatora UFK-a Novi Zagreb Saša Zorić. Prodaja ulaznica u predvorju krapinske dvorane počinje od 18 sati, a cijena je 40 kuna za tribinu, te 90 kuna za parter.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba