R. Greblički izašao iz Laburista

“Stranci je potrebna temeljita rekonstrukcija”

Objavljeno: 10.11.2016. mladenmandic

 

Robert Greblički, načelnik općine Veliko Trgovišće više nije član Hrvatskih laburista – stranke rada, čiji je bio potpredsjednik te predsjednik Općinske organizacije u Velikom Trgovišću. Greblički je istaknuo kako su razlozi izlaska iz stranke utemeljeni na neslaganju u stranci.

Ostaje nezavisni

– Izašao sam iz stranke zbog toga što smatram da je stranci potrebna temeljita rekonstrukcija političkog djelovanja od lokalne do nacionalne razine. Iako sam na to upozoravao, već duže vrijeme se po tom pitanju nije ništa napravilo. Zasad neću pristupiti nijednoj stranci, ostat ću nezavisni i kao nezavisni kandidat kandidirat ću se i na sljedećim lokalnim izborima iduće godine. Što se pak tiče koalicija oko sastavljanja liste za Općinsko vijeće spreman sam surađivati sa svima koji će me podržati – rekao nam je Robert Greblički.

Mlad i perspektivan

Predsjednik Hrvatskih laburista Tomislav Končevski rekao nam je kako smatra da je Greblički mlad i perspektivan političar koji odlično radi svoj posao.

– Njegova odluka je privatne naravi jer on misli da je to u ovom političkom trenutku najbolje za njega i njegovu daljnju karijeru. I ja se slažem s njim kako treba napraviti rekonstrukciju u stranci jer neki ljudi očigledno nisu odradili svoj posao na terenu, no to smo trebali napraviti svi zajedno uključujući i mene i njega. Jedan čovjek to ne može napraviti sam – rekao nam je Tomislav Končevski dodajući kako će i nadalje s Grebličkim ostati u korektnim i prijateljskim odnosima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba