Povratak zabočke kickboxerice

Karla Bartolin nastupila na Europskom prvenstvu u Mariboru

Objavljeno: 04.11.2016. mladenmandic

 

Nakon izbivanja zbog prometne nesreće i ozljede koljena, odnosno rupture ligamenta i meniska, Karla Bartolin, članica Kickboxing kluba Ninja iz Zaboka se ove godine ozbiljno vratila borbama u kickboxingu. Na Europskom prvenstvu u Kickboxingu u disciplini Light contact do 65 kg, svojim uspješnim nastupima kroz međunarodne i domaće turnire, te osvajanjem prvog Mjesta na prvenstvu Hrvatske te na WAKO svjetskom kupu A klase u Budimpešti, gdje je osvojila drugo mjesto.

Na izbornikovom popisu

Tim rezultatima kvalificirala se za izbornikov popis, te ušla u sastav Hrvatske kickboxing reprezentacije za Europsko prvenstvo koje se održalo u slovenskom Mariboru u organizaciji Slovenskog kickboxing saveza i domaćina Tomaša Barade i WAKO europskog saveza u Light contactu, Low kick i K 1 disciplinama. U Karlinoj disciplini sudjelovalo je deset natjecateljica, no Karla je imala prvi meč protiv Ruskinje Popove i tijesno izgubila odlukom sudaca 2 : 1.

Financijska podrška

– Šteta. Spremala sam se cijelu sezonu za nastup na Europskom prvenstvu, ali je sam ulazak u reprezentaciju opet jedan veliki uspjeh. S obzirom na uvjete u kojima mi radimo u odnosu na mnoge druge i zemlje i klubove, te naše financijske mogućnosti i probleme, ovim putem se zahvaljujemo na financijskim podrškama bez kojih ne bismo ni mogli sudjelovati na Europskom prvenstvu, jer smo se tijekom godine financijski iscrpili. Stoga zahvaljujemo Županiji, ŠZG Zaboka te City centru Zabok, koji nam je ustupio jedan termin u tjednu za trening u svojem prostoru. Bez razumijevanja takvih ljudi za tzv. male sportove, teško bi ostvarili takve rezultate – kaže Karla Bartolin.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba