HUM NA SUTLI

Općina dodjeljuje novčane nagrade učenicima i studentima, bračnim parovima…

Objavljeno: 28.10.2016. Alen Brodar

Općina Hum na Sutli raspisala je javni natječaj za dostavu prijedloga za dodjelu novčane nagrade učenicima i studentima s područja općine Hum na Sutli za školsku, odnosno akademsku godinu 2015./2016.

Tri najbolja

Vrijednim novčanima nagradama bit će nagrađena tri najbolja učenika srednjih škola, od čega jedan za obrtnička zanimanja s iznosom od dvije tisuće kuna te tri najbolja studenta s iznosom od tri tisuće kuna za završenu školsku ili akademsku godinu. Prijave na natječaj podnose se isključivo na obrascima koji se mogu preuzeti u prostorijama Jedinstvenog upravnog odjela Općine Hum na Sutli ili na službenim web stranicama Općine gdje zainteresirani mogu saznati više i o samim uvjetima natječaja koji traje do 08. studenog.
Inače, načelnik Huma na Sutli Zvonko Jutriša uručio je novčanu nagradu u iznosu od tisuću kuna Emi Barić iz Druškovca Humskog, koja je osvojila prvo mjesto na Državnom natjecanju učenika srednjih škola Republike Hrvatske 2016., na Ekološkom kvizu “Lijepa Naša” 2016.

Zlatni i dijamantni pir

Istim iznosom nagrađeni su i humski bračni parovi koji su proslavili zlatni pir – Marija i Antun Klokočovnik, Katarina i Milan Humski, Josipa i Vilim Špoljar, Nada i Petar Očko, Emilija i Ivan Rebić, Josipa i Ivan Grahovar , Antonija i Josip Močnik te Amalija i Antun Ljubić. Također, novčani dar uručen je i bračnom paru Korbar, Alojziji i Milanu, koji su proslavio svoj dijamantni pir, odnosno 60 godina braka.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba