Dani hrvatskog turizma

Zagorci imaju atrakciju godine, najbolju djelatnicu hotelskog domaćinstva i najbolju prodavačicu u zemlji

Objavljeno: 27.10.2016. zagorjeinternational

U Bolu na Braču se u organizaciji Hrvatske turističke zajednice, Ministarstva turizma i Hrvatske gospodarske komore održavaju Dani hrvatskog turizma, u sklopu kojih se dodjeljuju turističke nagrade u različitim kategorijama. Među brojnim uspješnim turističkim subjektima i osobama koje rade u turizmu, nominirani su i nagrađeni i predstavnici s područja Krapinsko-zagorske županije.

Velika radost

U kategoriji Atrakcija godine, pobjedu je odnio Vodeni Park Aquae Vivae iz Krapinskih Toplica, koji je bio nominiran uz Park Istralandia i Avanturistički park Razvan City.
– Nakon dugogodišnjeg truda, zalaganja i stvarno puno odricanja, velika je radost i ne mogu vam to uopće opisati kako je dobiti jedno takvo priznanje. To je obiteljsko zdanje, to smo svi proživljavali, od najmlađeg do najstarijeg člana obitelji i ja sam posebno prožeta osjećajima sreće. Velik je to poticaj za budućnost – rekla nam je voditeljica Vodenog parka Aquae Vivae Mirjana Plahutar.
U kategoriji Čovjek – ključ uspjeha, istaknule su se čak dvije Zagorke: Ankica Koprivnjak iz Termi Tuhelj proglašena je najboljom djelatnicom hotelskog domaćinstva, dok je Štefica Iveković iz trgovine Trgodes d.o.o. u Desiniću najbolja prodavačica u zemlji.
Nakon emotivnog uručenja nagrade, gospođa Štefica nam je ispričala što za nju ovaj događaj znači:

Poticaj za dalje

– Nagrada mi je poticaj za dalje. Nisam očekivala nominaciju, vrlo sam se iznenadila, nisam se uopće nadala da bi mogla ući u uži izbor za prodavačicu godine. Za moje radno mjesto to znači truditi se dalje, jer to je moja osobnost i to se prepoznalo – rekla je Štefica Iveković.
U kategoriji Spa/lječilište godine, nominirana je i Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice, uz Specijalnu bolnicu za medicinsku rehabilitaciju Daruvarske toplice i Thalassotherapia Opatija, što svakako daje velik doprinos razvoju zdravstvenog turizma u kontinentalnom dijelu Hrvatske.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba