Dvorac Veliki Tabor

Proglašeni najbolji dječji radovi na temu “Legenda o Veroniki Desinićkoj”

Objavljeno: 25.10.2016. mladenmandic

U srednjovjekovnom Dvorcu Veliki Tabor pokraj Desinića, u subotu je održano proglašenje najboljih dječjih likovnih radova koji su pristigli na natječaj na temu “Legenda o Veroniki Desinićkoj”. Natječaj je trajao od sredine svibnja do početka listopada ove godine.

Pristiglo 60 radova

Na natječaj je pristiglo ukupno 60 dječjih likovnih radova iz 13 osnovnih škola diljem Hrvatske. Na proglašenje najboljih dječjih likovnih radova stiglo je i desetero učenika OŠ Jurja Šižgorića iz Šibenika, s učiteljicom Helenom Šarić. Učenici su izveli igrokaz “Ljubav na dnu mora” te su tako upotpunili ionako bogat program koji se u Velikom Taboru odvijao u sklopu manifestacije “Dani jabuka”.

Pet prvih nagrada

Zbog želje da se nagradi više djece, bilo je dodijeljeno čak pet nagrada za najuspješniji likovni rad. Nagrade su osvojili Jan Ciganek, 4. razred, OŠ Gola, PŠ Gotalovo, Julija Očko, 3. razred, OŠ Viktora Kovačića, Hum na Sutli, Lucija Pavić, 3. razred, OŠ Viktora Kovačića, Hum na Sutli, Ivana Subotičanec, 6. razred, OŠ Gola i Jana Šalec, 4. razred, OŠ Oroslavje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba