Natjecanje demo bendova

Ogenj iz Koprivnice pobjednik 10. O’Rock Festa

Objavljeno: 24.10.2016. Jelena Jazbec

Etno – folk – pop bend Ogenj iz Koprivnice pobjednik je jubilarnog 10. O’Rock Festa, koji se proteklog vikenda održao u Domu kulture u Oroslavju. Na ovom poznatom natjecanju demo bendova, ove godine, uz Ogenj, nastupili su i Rizična skupina, disco – punk – rock bend iz Zagreba, koji je osvojio drugo mjesto, hard rock bend “Bad Mushrooms”, koji je osvojio treće mjesto, te Sillycons, alternativni rock bend iz Rijeke.

Statue “Feniks”

Odluke o nagrađenima donio je ocjenjivački sud u sastavu Nenad Kunštek, organizator Hoomstocka, Dražen Završki, član benda Mahatma, Katarina Špoljar, radijska voditeljica, i Elizabeta Škvorčec, predsjednica Udruge mladih “Feniks”. Uz statue “Feniks” za prva tri mjesta, pobjednici su osvojili glazbenu opremu u vrijednosti tisuću kuna. Statue je izradio akademski kipar i gradonačelnik Oroslavja Ivan Tuđa.

Prošlogodišnji pobjednici

Nagradu za prvo mjesta uručila je zamjenica krapinsko – zagorskog župana Jasna Petek, za drugo mjesto Aljoša Šerić, pjevač grupe Pavel, i za treće mjesto, Ivan Tuđa, gradonačelnik Oroslavja.
Kao gosti ovogodišnjeg O’Rock Festa, nastupili su prošlogodišnji pobjednici Media Stres, Razdor – Majke Tribute Band i Pavel.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba