Više od 800 vozila

Bikeri iz svih krajeva Hrvatske na tradicionalnom blagoslovu u Bedekovčini

Objavljeno: 24.10.2016. Jelena Jazbec

Završetak motociklističke sezone u Zagorju svečano je obilježen u nedjelju, blagoslovom motociklista i vozila u župnoj crkvi sv. Barbare u Bedekovčini. Na ovom tradicionalnom događanju bilo je 800-tinjak motora, a blagoslovio ih je bedekovčanski župnik, vlč. Željko Horvat. Nakon svečanog misnog slavlja i blagoslova, motociklisti su sudjelovali u revijalnoj vožnji od Bedekovčine, preko Poznanovca, Šagudovca, Gornje Stubice, i Stubičkih Toplica do Zaboka, gdje je održan ručak za sve sudionike.
Saša Kundih, zajedno s drugim članovima svog krapinskog Moto kluba “Neandertal Bikers”, redovito sudjeluje na blagoslovu motociklista i vozila.
– Moram primijetiti, ako je suditi po registarskim oznakama, u Bedekovčinu dolaze bikeri iz svih dijelova Hrvatske. I ove godine okupio se zavidan broj sudionika, unatoč magli i kišovitom vremenu. Radi se o savršenoj prilici da se okupimo, susretnemo sa starim prijateljima, razmijenimo iskustva, jer to i jest svrha naših udruga – druženje, zezanje, zajedničke vožnje, i, naravno, humanitarne akcije – rekao nam je Saša.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba