Jeste li ih možda vidjeli?

Nakon Amerike, strašni klaunovi već stigli i u Sloveniju, a navodno su viđeni i u Lupinjaku

Objavljeno: 14.10.2016. mladenmandic

 

Ulicama američkih i britanskih gradova već tjednima haraju klaunovi, iskaču iz grmlja, mašu noževima, trče za ljudima, plaše djecu u školama, skaču pred bicikliste. No klaunovi su se, kako piše slovenski 24 ur, ovog tjedna pojavili već i u Sloveniji, u mjestu Jesenice, na sjeverozapadu zemlje.

Plaše stanovnike

Klaunovi na području Jesenica već nekoliko dana plaše stanovnike, osobito djecu. Kreću se najviše u blizini jedne osnovne škole, po autobusnom kolodvoru i parku. Policija je tako već privela i dvoje mlađih Jeseničana koji su, odjeveni u klaunove, harali po Gradu. Policijska uprava Kranj objavila je i fotografiju kostima klauna.

Je li nakon Slovenije, na redu u Hrvatska? Naime, na facebook stranici Policija zaustavlja Krapinsko – zagorske županije, jučer se pojavio tekst “Killer Claun u Zagorju”. U tekstu piše kako navodno na području Lupinjaka oko 6.15 ujutro, kod šume za cestom , “neki idiot trči u kostimu klauna s bejzbolskom palicom i nabija kamenje po automobilima”.

Skoro sletio s ceste

Dodaje i kako je čovjek s crvenom Opel corsom skoro sletio s ceste te da je cijeli slučaj prijavljen i policiji. No, glasnogovornik PU krapinsko – zagorske Zoran Lončar rekao nam je kako zagorska policija zasad još uvijek nije dobila nikakvu dojavi o navodnoj pojavi klaunova uz zagorske prometnice. (Mladen Mandić)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba