Odličan nastup mladih plivača

Olimpovci se iz Šibenika vratili s 13 osvojenih medalja

Objavljeno: 10.10.2016. mladenmandic

Plivači i plivačice PK Olimp Zabok, svoju su plivačku sezonu započeli na Plivačkom mitingu povodom Dana grada Šibenika “Sveti Mihovil”. Olimpovci su nastupili s 13 plivačica i plivača u pratnji sportskog direktora Ivica Androića i trenerice mlađih kategorija Maje Martinić. Ukupno je nastupilo 312 natjecatelja iz 19 ponajboljih hrvatskih klubova i jednog iz Bosne i Hercegovine. Plivački klub Olimp Terme Zabok ukupno je osvojio 13 medalja, od toga pet zlatnih, šest srebrnih i dvije brončane.

Najuspješnija Tesa Novak

Tesa Novak je s tri zlatne i jednom srebrnom medaljom osvojila šibenski mini Grand i u Zabok donijela novih 25 bodova. Profesor Ivica Androić postao je prvi trener natjecanja u Šibeniku, za što je nagrađen peharom organizatora. Vili Sivec je s jednim zlatom i jednim srebrom osvojio u ukupnom poretku šesto mjesto. Mlađi Olimpovci svojim su odličnim plivanjem osvojili ostale medalje za klub. Patrik Erceg osvojio je tri srebrne i jednu brončanu, Mauro Šipek Glavač jednu zlatnu i jednu srebrnu, a Mia Hren jednu brončanu medalju.

Popravili vremena

Od ostalih vrijednih rezultata, vrijedi istaknuti dva šesta mjesta Jane Pavalić, jedno deveto mjesto Luke Žmegača i deseto mjesto Petra Pavalića. Svi ostali plivači popravili su svoja osobna vremena. Za plivački klub Olimp Zabok plivali su još i Ivan Bogdanić, Noa Benčić, Andrija Anić, Roko Damiani i Viktor Ostriž. Već iduće subote u Sisku, starije Olimpovce očekuje nastup u prvom i drugom kolu Lige Regije 4.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba