“Ljubav je na selu”

Alojz iz Tuheljskih Toplica završio u krevetu s tuđom kandidatkinjom

Objavljeno: 06.10.2016. Jelena Jazbec

U sinoćnjoj epizodi popularne RTL-ove dokumentarne sapunice “Ljubav je na selu” dogodio se značajan preokret, koji je omogućio da u emisiju, iako nije dobio dovoljno pisama da bi pred kamerama mogao krenuti u potragu za svojom srodnom dušom, ipak uđe jedan Zagorec – radi se o 31-godišnjem Alojzu Kanceljaku iz Tuheljskih Toplica.

Odustao od emisije

Naime, jedan od kandidata, Denis Penić, šokirao je svoje kandidatkinje obavijestivši ih da je odustao od sudjelovanja u emisiji jer je svolju bolju polovicu našao iza kamere. Stoga je u emisiju ušao Alojz Kanceljak, kojemu će se na njegovoj farmi u Tuheljskim Toplicama uskoro pridružiti kandidatkinje, no budući da su na tulumu koji je bio prikazan u jučerašnjoj emisiji ostale i Denisove djevojke, Alojzu je posebno za oko zapela Anja, koja je otkrila kako je s njime imala intiman odnos, dodavši – Tko prizna, pola mu se prašta.
Alojz živi s roditeljima, po zanimanju je soboslikar, ali je trenutno nezaposlen. Na svojoj farmi uzgaja kukuruz i pšenicu, brine o vinogradu, a ima i kokoši te krave, koje su mu posebno prirasle srcu.
– Nikad nisam pomuzao kravu, ali radim sve ostalo oko nje. To su mi najdraže životinje na farmi – otkriva.

Sve za ljubav

Kako sam kaže, sretno je rastavljen i spreman pronaći novu ljubav. U slobodno vrijeme član je dobrovoljnog vatrogasnog društva, a igra i nogomet. Kaže da nije posebno romantičan, osim kada se zaljubi, tada je spreman učiniti ama baš sve za ljubav. Ljubavne avanture ovog jedinog zagorskog predstavnika od sada ćete na vašim televizijskim ekranima moći pratiti svakog tjedna, od ponedjeljka do srijede.

Foto: rtl.hr

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba