GDCK-u Zabok uručena donacija

“Sada ćemo moći upotpuniti svoju posudionicu ortopedskih pomagala”

Objavljeno: 05.10.2016. Jelena Jazbec

Gradsko društvo Crvenog križa Zabok zaprimilo je vrijednu donaciju od Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice. Radi se o rabljenim bolničkim krevetima, ormarićima, stolovima i stolcima, zahvaljujući kojima će GDCK Zabok upotpuniti svoju “Posudionicu ortopedskih pomagala”.

Izvrsna suradnja

– Uvijek smo spremni pomoći. To nije samo naš posao, to je naš poziv! A ovom donacijom bolesničkih kreveta, za koju smo sigurni da dolazi u prave ruke, samo potvrđujemo izvrsnu suradnju koju imamo s Gradskim društvom Crvenog križa Zabok, počevši od zajednički organiziranih akcija dobrovoljnog darivanja krvi, do osiguranja voća i pelena za bolesnike, a da ne zaboravimo spomenuti i predavanja Kluba zdravlja GDCK-a Zabok, na kojima su liječnici Specijalne bolnice često bili gosti predavači – rekao je prilikom uručenja donacije Đuro Tomić, pomoćnik ravnatelja za sestrinstvo Specijalne bolnice Krapinske Toplice.

Besplatan prijevoz

Poduzeće Grading d.o.o. iz Bedekovčine je, nastavljajući suradnju koja je započela donatorskim prijevozom prikupljene humanitarne pomoći GDCK-a Zabok u poplavljena područja Slavonije, GDCK-u Zabok i ovog puta osiguralo besplatan prijevoz donacije do skladišta u Zaboku.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba