Državno natjecanje vatrogasaca

Među 13 zagorskih ekipa, najbolji rezultat ostvarili vatrogasci i vatrogaskinje DVD-a iz Brezove

Objavljeno: 02.10.2016. mladenmandic

 

U organizaciji Hrvatske vatrogasne zajednice na Sportsko – rekreacijskom centru Uljanik u Puli, jučer je održano sedmo državno natjecanje vatrogasaca. Na natjecanju je sudjelovalo ukupno 221 natjecateljsko odjeljenje vatrogasaca, s gostima iz Slovenije te Koruške iz Austrije.

Rezultati Zagoraca

Na državnom vatrogasnom natjecanju nastupilo je i 13 zagorskih ekipa. Najbolje rezultate ostvarili su članovi i članice DVD-a Brezova u kategoriji B. Seniori su osvojili četvrto mjesto, dok su seniorke bile šeste. Kod seniora B DVD Bedekovčina je osvojila 31. mjesto, a DVD Regeneracija Zabok 33. mjesto u konkurenciji 54 ekipe. Kod seniorki B, DVD-u Zlatar pripalo je 16., a DVD-u Bedekovčini 18. mjesto od ukupno 41 ekipe. U kategoriji seniora A, DVD Brezova je osvojio 24., DVD Špičkovina 34., a DVD Zlatar 52. mjesto u konkurenciji 58 ekipa. Kod seniorki A, DVD Zlatar je završio na 17, DVD Bedekovčina na 33, a DVD Špičkovina izvan konkurencije na 52. mjestu.

Profesionalne postrojbe

Pripadnici Zagorske javne vatrogasne postrojbe iz Zaboka nastupili su u kategoriji profesionalnih postrojbi u klasi B, i u konkurenciji sedam ekipa osvojili četvrto mjesto.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba