Pogledajte videospot

“Zabočki mališani” radosnom pjesmom djeci i mladima prenijeli važnu poruku

Objavljeno: 30.09.2016. Jelena Jazbec

“Zabočki mališani”, dječji zbor koji djeluje unutar Društva Naša djeca Zabok, snimili su svoj prvi videospot, za pjesmu “Ne treba nam šećer”, koja se nalazi na albumu “Zdravo i fino”.
Spot je jedan od plodova projekta “Zdravo i fino”, koji se provodi s članovima Dječjeg gradskog vijeća, a u sklopu kojeg su organizirane radionice zdravog kuhanja za djecu i mlade u ugostiteljskom kabinetu Srednje škole Zabok. Izdane su i dvije kuharice: “Zdravo i fino – priče iz zdrave kuhinje za djecu i odrasle” i “Jela zdrava i fina – proljeće, ljeto, jesen, zima”. Cilj projekta je podučiti djecu o važnosti zdrave prehrane i usvajanju zdravih prehrambenih navika te stjecanju zdravih stilova života.
Spot je sniman tijekom ljetnih praznika u zabočkom Multimedijalnom centru, a sudjelovali su “Zabočki mališani” i članovi Dječjeg gradskog vijeća, koji su u spotu pokazali svoje kulinarsko umijeće. Glazbenu produkciju pjesme potpisuje Toni Eterović, scenarij i režiju spota Anđelo Jurkas, a realizaciji spota doprinijeli su volonteri DND-a Zabok, te suradnici iz Srednje škole Zabok, Pučkog otvorenog učilišta, Sinapaka, Meditexa, Škofine, Zavoda za javno zdravstvo KZŽ, Zagorskog vodovoda i Krapinsko – zagorske županije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba