Tuheljske Toplice

Obuku neplivača završila 74 učenika iz Zaboka i Velikog Trgovišća

Objavljeno: 26.09.2016. mladenmandic

Učenici trećih razreda Osnovnih škola iz Zaboka i Velikog Trgovišća na bazenima Termi Tuhelj prošli su kroz desetodnevni program obuke neplivača. Osnovna škola Zabok na testiranju plivačkog znanja imala je 107 učenika, od kojih je 59 moralo nastaviti program obuke, dok je Osnovna škola Veliko Trgovišće na testiranju imala 59 učenika, od kojih je 35 moralo nastaviti program obuke, kako bi od neplivača postali samostalni plivači. Nakon deset dana rada u bazenu, učenici su prema rasporedu imali završno testiranje, na kojem su 43 učenika iz Zaboka, od 59 polaznika, uspješno završila program obuke, a Osnovna škola Veliko Trgovišće je od 35 učenika imala 31 plivača. Ostali će morati ponoviti program iduće godine.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba