Frontmen Mejaša Edo Drakulić:

U Zagorju smo kao doma, zato se veselimo svakom nastupu, pa tako i ovom u Pregradi

Objavljeno: 21.09.2016. Jelena Jazbec

Poznati kao “tamburaši u starkama”, Mejaši su srca svojih obožavatelja diljem zemlje osvojili hitom Zorica. No, nisu stali na tome – hitovi se nižu i dalje, koncerata je sve više, a njihova popularnost sve je veća.

Ljubljana i Beograd

Uoči koncerta na središnjem pregradskom trgu ovog petka, kada će na glavnoj pozornici nastupiti u sklopu 46. manifestacije “Branje grojzdja”, razgovarali smo s njihovim frontmenom Edom Drakulićem, koji nam je otkrio kako je suradnja s Crvenom jabukom na posljednjem singlu Noćima, danima, bila samo početak jedne uspješne priče koja će uskoro dobiti svoj epilog. Naime, Mejaši će zajedno s Crvenom jabukom održati nekoliko koncerata, a među prvim gradovima spominju se Ljubljana i Beograd.
– Zasada su u planu ta dva grada. Općenito smo jako zadovoljni načinom na koji je publika prihvatila pjesmu, iako je ona stilom sličnija Crvenoj jabuci, nego nama. No, našu vjernu publiku to očito ne smeta, ako je suditi po popularnosti pjesme na koncertima – ističe Edo.

Odličan provod

O nastupima u Zagorju ima samo riječi hvale te ne skriva da su svim članovima benda srcu prirasli nastupi u ovom kraju.
– U Zagorju smo, moram to tako reći, kao doma. No, to ujedno znači i da je zato na tim nastupima uvijek prisutna veća doza treme, jer ipak je najteže nastupati pred domaćom publikom. No, veselimo se svakom nastupu, pa tako i ovome u petak – otkriva Edo i najavljuje odličan provod na pregradskom Trgu Gospe Kunagorske.
– Mi ćemo sigurno dati sve od sebe, stoga pozivam ljude da dođu u što većem broju u Pregradu i uživaju zajedno s nama – dodaje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba