24. Zagorski gospodarski zbor

Dodijeljena priznanja za najbolje izlagače

Objavljeno: 13.09.2016. Jelena Jazbec

U subotu, posljednjeg dana održavanja Zagorskog gospodarskog zbora u Krapini, dodijeljena su priznanja za najbolje uređene izložbene prostore. Kotka Krapina dobila je priznanje za najdugovječnijeg izlagača, Vrtlarija Čuček za najljepše uređeni štand prodajnog karaktera, Regeneracija Zabok za najljepše uređeni štand izložbenog karaktera, a Bravarsko – kovačka radionica Stjepana Mišaka za najbolje uređeni štand tradicijskog obrta.
Priznanja i prigodne poklone dobitnicima uručili su zamjenik župana za gospodarstvo Anđelko Ferek – Jambrek, zamjenik gradonačelnika Krapine Branko Varjačić, potpredsjednik Hrvatske obrtničke komore i predsjednik OK KZŽ Davor Pleško i predsjednik Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Krapina Josip Grilec.
– Cijelo vrijeme ističemo da nam gospodarstvo raste. Danas je ovdje gotovo 10 posto gospodarstvenika s područja Krapinsko – zagorske županije. Definitivno imamo što pokazati, a prema rastu izvoza, očito je da je to prepoznato i izvan hrvatskih granica – rekao je Ferek – Jambrek.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba