MOJE SAVRŠENO VJENČANJE

Agencije za vjenčanja – jeste li spremni cjelokupnu organizaciju prepustiti u tuđe ruke?

Objavljeno: 01.09.2016. zagorjeinternational

Kako bi najvažniji dan protekao savršeno, a vi ga bezbrižno dočekali, umjesto da se nekoliko mjeseci prije vjenčanja posvetite intenzivnoj organizaciji svog vjenčanja, tu ulogu jednostavno možete prepustiti stručnjacima. Na taj ćete način uštedjeti na vremenu koje biste potrošili da pretražujete cjelokupnu ponudu za sve što vam treba, kako biste pripremili svoj savršen dan.
Agencije za organizaciju vjenčanja nude cjelokupnu uslugu planiranja, od idealne lokacije, planiranja do zadnjih detalja profesionalne izvođače, koordinaciju tijekom planiranja i na dan vjenčanja, a sve prema vašim željama i mogućnostima.
Ono na što se prvo stavlja naglasak, kada koristite usluge agencija za organizaciju vjenčanja, jest da znate izraziti svoje želje, za sve što vam je taj dan neizostavno. Zbog toga je cilj svake agencije da dobro upozna mladence, kako bi organizatori shvatili njihove želje i prepoznali na koji način oni žele prikazati taj dan.
Osim pripreme svakog detalja na vjenčanju, najvažnija je dobra zabava, kako bi mladencima i gostima ta večer ostala u lijepom sjećanju. Zato je potrebno organizirati aktivnosti koje će razveseliti goste, kao što su trbušne plesačice, koktel majstori, bal pod maskama, ili slično.

Bez stresa

Ukoliko niste u potpunosti sigurni da želite da vam baš sve organizira agencija, možete zatražiti koordinaciju mjesec dana prije vjenčanja. Na taj način, na sam ćete dan vjenčanja vrijeme moći provesti sa svojim uzvanicima, starim prijateljima, rodbinom, a imat ćete vremena i za opuštanje i pripremu za sam obred vjenčanja. Agencije za organizaciju vjenčanja izrađuju vremenski protokol, koordiniraju sve izvođače tijekom zadnjih mjesec dana i na sam dan vjenčanja, komuniciraju sa svim sudionicima i preuzimaju na sebe sve logističke detalje. Prije samog dana vjenčanja organiziraju završni sastanak svih izvođača i provjeravaju povjerene uloge.
Također, agencije za vjenčanje ukazat će vam na neke sitnice, kojih se vi kao organizator vjenčanja možda sami ne biste sjetili. Koordinacija vjenčanja idealna je za osobe kojima je tjedni raspored pretrpan, kao i osobe koje taj dan žele dočekati opušteno i bez stresa.

Iskustvo i kontakti

Dizajniranje vjenčanja podrazumijeva dizajn svih elemenata i detalja koji služe kao vizualna i estetska vrijednost. To uključuje dizajn cvijeća, snimanje modnih editorijala i postavljanja scenografija, odnosno cjelokupno stvaranje vizualnog identiteta vjenčanja. To znači da se svi detalji tematski i stilski usklađuju. Pomponi, nebeski lampioni, ogledala, video projekcije, šankovi, sjedeće garniture, svjetleći elementi u prostoru, stolnjaci, presvlake za stolice detalji su koji doprinose stvaranju posebnog vjenčanja.
Što se tiče izbora izvođača, potrebno je pronaći izvođače koji zvuče skladno i čiji su instrumenti uštimani. Kada se bira dekoracija cvijećem, potrebno je uskladiti uređenje interijera i eksterijera na različitim lokacijama. Lokacija samog vjenčanja također je vrlo važna, no treba je uskladiti s meteorološkim prilikama i godišnjim dobom. Lokacija svakako treba biti atraktivna, praktična, zanimljiva te mora sadržavati popratnu infrastrukturu.
Sve su to detalji u kojima agencije za organizaciju vjenčanja imaju mnogo iskustva i kontakata, pa je svakako pametno najprije proučiti što koja od agencija nudi i koja će umjesto vas najkvalitetnije odraditi posao te vam uštedjeti vrijeme i smanjiti stres.


Završava ljetni serijal…

Ovime završavamo naš ljetni serijal “Moje savršeno vjenčanje”, kojim smo vas poveli u avanturu zvanu “organizacija najvažnijeg dana u životu”. Nadamo se da ste usvojili naše savjete i da vam je ovaj kratak vodič pomogao i olakšao vam pripremu vašeg vjenčanja. Ipak, uvijek na umu imajte ovo – vaše vjenčanje vaš je dan, imate pravo organizirati ga u skladu s vlastitim ukusom i ukusom vašeg partnera, i ostvariti baš sve svoje zamisli i skrivene želje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba