Besplatna edukativna predavanja

Poslovni uzlet Krapinsko – zagorske županije 8. rujna u Krapini

Objavljeno: 31.08.2016. mladenmandic

Poslovni uzlet Krapinsko – zagorske županije održat će se 8. rujna u Srednjoj školi Krapina. U suradnji s Krapinsko – zagorskom županijom, Poslovni dnevnik nastavlja s besplatnim edukativnim predavanjima za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i sve one koji usavršavanje poslovnih vještina smatraju ključem uspjeha.
U sklopu edukativnog dana održati će se panel diskusija na temu “Decentralizacija i razvojna uloga lokalnih zajednica”, na kojoj će se raspravljati o mjerama regionalne samouprave za poticanje poduzetništva, a po završetku diskusije, program se nastavlja s besplatnim poslovnim edukacijama koje će polaznicima pružiti teorijska i praktična znanja. Na predavanjima ćete moći saznati kako pronaći dobar tim koji će postati pogon za ostvarivanje poslovnih rezultata, kako uspjeti kao žena u biznisu i kako uz pomoć EU fondova dodatno razviti svoje vještine u poduzetništvu.
Manifestacija Poslovni uzlet prvenstveno je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima, ali je također zanimljiva i velikim kompanijama. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici uz korisne savjete imaju priliku upoznati kolege iz svoje, ali i drugih branši te ostvariti brojne poslovne kontakte.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba