Tjedan kulture, zabave i sporta

Večeras zagorske popevke na “Prvom glasu Zagorja”, sutra koncert Tomislava Bralića i klape Intrade

Objavljeno: 26.08.2016. mladenmandic

U Svetom Križu Začretju večeras se nastavlja se ovogodišnji Tjedan kulture, zabave i sporta. Tijekom dana u Roses Outlet Centru održava se pojedinačno prvenstvo Hrvatske u odbojci na pijesku, a u dvorištu kod zgrade općine Autoškola Best održat će prezentaciju Simulatora prevrtanja. Od 18 sati također će se sa svojim proizvodima predstaviti Avon kozmetika. U 20.30 sati održat će se prva večer Festivala “Prvi glas Zagorja” sa zagorskim popevkama. U kasnim večernjim satima, poslije 22 sata, program se nastavlja na Trgu hrvatske kraljice Jelene uz grupu Bumerang, te na igralištu NK Jedinstvo uz grupu Vigor i Šarmere.

Sutra posljednjeg dana svetokriškog Tjedna, program započinje sportskim natjecanjima prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku, a u 9 sati i teniskim turnirom TK Gorica. U 10 sati na svetokriškom hipodromu održat će se konjičke igre. Program se nastavlja navečer prezentacijom kozmetičkih proizvoda i simulatorom prevrtanja, a u 20.30 sati na Trgu hrvatske kraljice Jelene, održat će se druga večer “Prvog glasa Zagorja” te kao gošće finalistice “The Voicea” Petre Vurušić i Monike Perić. Na igralištu NK Jedinstvo za dobro raspoloženje od 22 sata pobrinut će se grupa “Az Live band”, a svetokriški Tjedan završit će velikim koncertom na Trgu hrvatske kraljice Jelene s Tomislavom Bralićem i klapom Intrade.

Najnovije po kategorijama

“Želimo osvijestiti javnost o prisutnosti projekata omogućenih EU sredstvima u lokalnoj zajednici, ali i zadržati svijest građana o uključenosti rezultata EU projekata u naše svakodnevne živote”

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter