KRALJEV VRH

Humanitarna akcija za Luciju: Dođite na sportsko druženje i pomozite teško bolesnoj djevojčici

Objavljeno: 26.08.2016. Alen Brodar

Povjerenstvo za ravnopravnost spolova općine Jakovlje, NK Dinamo Jakovlje i NK Vrh sutra od 15 sati na igralištu NK Vrh u Kraljevom Vrhu organiziraju sportsko druženje, na kojem će se skupljati prilozi za Luciju Seničić, 14-godišnju djevojčicu koja boluje od mišićne spinalne atrofije tip 2, a roditeljima je potrebna pomoć u kupovini lijekova i pomagala.

Lijepo druženje

Organizatori poručuju da je cilj ovog događanja, osim humanitarnog cilja, i druženje udruga, društava i klubova, ali i građana s područja okolnih općina.
Tako će susrete u 15 sati otvoriti kuburaši Kuburšakog društva “Tri kralja”, a pola sata kasnije počinju prijateljske utakmice mlađih uzrasta NK Dinamo Jakovlje i NK Vrh. Od 17 sati počinju dječje igre – skakanje u vreći i utrka s jabukama, dok sat vremena kasnije “na scenu” nastupaju odrasli, koji će se natjecati u potezanju užeta i bacanju potkove. U 18.30 sati odigrat će se prijateljska utakmica veterana NK Dinamo Jakovlje i NK Vrh.

Bogat program

U sklopu programa posjetitelje očekuje i turnir u beli, bogata tombola, gastronomska ponuda, demonstracija Taekwondo kluba Jakovlje, demonstracija vatrogasaca, predstavljanje udruga, štandovi OPG-ova, nastupi domaćih glazbenih sastava i još mnoga iznenađenja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba